Valimiz Sayın Davut Gül 15 Temmuz Şehitler Kliniğimizi ziyarette bulundu.

Başlama Tarihi :   09.11.2016 Bitiş Tarihi :   09.01.2017

Sivas Valiliği ve Üniversitemiz arasında imzalanan "Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarına Diş Tedavi Hizmetlerinin Sağlanması İşbirliği" protokolü kapsamında şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarının tüm diş tedavileri yapılmaktadır.

Sivas Valisi Davut Gül, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Mehmet Çimen, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanlarımız Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer ile Yrd. Doç. Dr. Taner Çifci proje kapsamında Fakültemiz 15 Temmuz Şehitler Kliniğini ziyaret ettiler.

Öğlen yemeğinde şehit ailelerimizle birlikte yemek yedikten sonra Dekanlık Makamını ziyarette bulunan Valimiz Sayın Davut GÜL, bu projenin Türkiye’de parmakla gösterilebilen  sosyal sorumluluk projelerinden biri olduğunu vurgulayarak emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.