2. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi Düzenlendi

Başlama Tarihi :   26.09.2022 Bitiş Tarihi :   31.10.2025

Fakültemiz tarafından  22-24 Eylül 2022 tarihleri arasında 2’nci Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi 4 Eylül Kültür Merkezinde düzenlendi. Kongrenin açılışına SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Vali Yardımcısı Selim Eser, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Danışmanları Doç Dr. Enis Baha Biçer ve Doç Dr. Yüksel Aydın, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Kongre Başkanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, Diş Hekimliği Fakültesi Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Derviş Yılmaz ile akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Kongremizde iki ayrı salonda sözlü ve poster sunumlar yapılmış, fuar alanları oluşturulmuş, çeşitli kurslar düzenlenmiş ve 14 firma tarafından standlar kurulmuştur.  

Kongremiz TÜBİTAK tarafından desteklenmiş olup; ayrıca Sivas Belediyesi, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile Sivas Diş Hekimleri Odası ve tüm sponsor firmalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. 

  

Yukarı