Sosyal Sorumluluk/Topluma Hizmet

Sosyal Sorumluluk-Topluma Hizmet

• 14.01.2022 Dr. Öğr. Üyesi Esra Mavi tarafından meslek tanıtım günleri kapsamında Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi öğrencileri ile görüştü.
  • 03.02.2022 Prof. Dr. Derya ÖZDEMİR DOĞAN tarafından meslek tanıtım günleri kapsamında Teknoloji Koleji öğrencileri ile görüştü.
  • 09.02.2022 Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından tüm öğrencilerimize Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi verildi.
  • 02.03.2022 Meslek tanıtımı günleri kapsamında Prof. Dr. Vildan BOSTANCI tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Radyosunda konuşma yaptı.
  • 01.03.2022 Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu/Ortaokulunda yaptığımız Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitimine Doç. Dr. Burak Buldur, Arş. Gör. Aybike Gani, Arş. Gör. Sibel Temiz, Arş. Gör. Betül Taşkaya katıldı.
  • 10.03.2022 Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından-Sosyal Medyanın Hayatımıza Etkisi - İnternet Üzerinde İşlenen Suçlar-Güvenli İnternet Kullanımı-Siber Zorbalık-Teknoloji Bağımlılığı-İnternetin Çocuklara Etkileri ve Ebeveynlere Düşen Görevler konulu eğitim verildi.
  • 06.07.2022 Sağlık Çalışanı ve Hizmet Verilen Birey Arasındaki Etkili İletişim Semineri Öğretim Görevlisi Sema BİÇER tarafından akademik ve idari personellerimize verildi.
  • 03-05.10.2022 Fakültemiz öğrencilerine TÜBİTAK Destekli “Geriatrik Hasta Gruplarında Ağız Diş Sağlığının Sürdürülmesi” Eğitimi düzenlendi.
  • 03-04.11.2022 CÜBAP tarafından fakültemiz akademik ve idari personellerine İlk Yardım Kursu verildi.