Rektörlüğümüzden Arboretumu Etkinliği

Başlama Tarihi :   12.07.2019 Bitiş Tarihi :   31.10.2019

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Arboretumu projesi kapsamında ağaç dikimleri gerçekleştirildi. Bu güzel projenin hayata geçirilmesinde büyük rol oynayan Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Alim Yıldız hayata geçirilen projenin üniversite ve personeline sağlayacağı sosyal imkanlardan bahsederken, restore edilerek çok daha kullanışlı hale getirilen gölet hakkında beyanlarda bulundu. Rektörlüğümüzün uzun uğraşlar sonucu üniversitemize kazandırdıkları bu proje ile mevcut alana 1500 adet farklı cins ağaç dikilerek restore edilen Üniversitemiz yerleşkesinde bulunan göletin çevre dokusuna yepyeni bir görünüm kazandırılacaktır. Proje açılış törenine katılan Dekan yardımcımız Doç. Dr. Recai Zan fakülte adına ağaç dikiminde bulunarak, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Alim Yıldız’ a sualtı iç bakımı ile ilgili bir ekip kurarak projeye destek vermek istediklerini belirtti.