Doç. Dr. Aysun AKPINAR Hocamıza Veda Yemeği Düzenlendi...

Başlama Tarihi :   20.02.2020 Bitiş Tarihi :   30.04.2020

Fakültemizde 1997 yılından bugüne 23 yıldır hizmet veren öğretim üyemiz Doç. Dr. Aysun Akpınar hocamız adına veda yemeği düzenlendi. Fakültemiz bünyesinde birçok başarıya imza atan hocamızın veda yemeğine Dekanımız Sayın Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Oğuzhan Görler ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Recai Zan başta olmak üzere birçok akademik ve idari personelimiz katıldı. Yemek sonunda konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu hocamızın fakültede uzun yıllardır başarılı bir yol izlediğini ve fakülteye birçok hizmette bulunduklarını dile getirerek kendilerine vermiş oldukları hizmetlerden ötürü Teşekkür plaketi sundular. Hocamıza Akademik ve Özel Hayatlarında Başarılar Dileriz.