2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Fakültemizde Gerçekleştirildi.

Başlama Tarihi :   21.11.2019 Bitiş Tarihi :   31.12.2019

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı açılışı Akademik Kurul Toplantımız Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Sayın Prof. Dr. Hakan Yekbaş’ın değerli katılımları ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını yapan Sayın Dekanımız Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde Fakültemiz'e kazandırılan laboratuvar ve derslikler ilgili bilgiler vererek aynı dönem içerisinde hayata geçirilen birçok sosyal sorumluluk projelerimiz hakkında da sunumlarda bulundu. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Alim Yıldız, 2018-2019 döneminde Rektörlüğümüzün büyük çaba ve özverili çalışmalarla üniversitemize kazandırılan yenilikler ve gerçekleştirilen önemli proje ve protokoller ile ilgili kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantımızın devamında Öğretim üyelerimiz ile fakülte adına fikir alışverişinde bulunularak eğitim öğretim konusunda istişarelerde bulunarak, Hayırlı ve Güzel bir Eğitim Öğretim temennisinde bulunuldu.