Birinci Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Tanıtım Günleri Düzenlendi.

Başlama Tarihi :   04.11.2019 Bitiş Tarihi :   02.03.2020

2018-2019 eğitim öğretim dönemi açılışı münasebetiyle tanıtım günleri gerçekleştirildi. Fakültemize yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik yapılan tanıtımda Dekanımız Sayın Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu öğrencilerimize fakültemiz hakkında bilgiler vererek kendilerini tebrik ettiler. Açılış buluşmamızda katılımlarıyla bizleri onurlandıran Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Nebi Kaya Kültür ve Medeniyet şehri Sivasımızın tanıtımını içeren bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilerimize Sivasın sosyal, tarihi ve kültürel zenginliklerinden bahseden Sayın Kaya kazandıkları Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden övgüyle bahsederek kendilerini başarılarından ötürü tebrik etti. Anabilim Dalı Başkanlarımızında  eşlik ettiği sunum sonunda kendilerine Dekanımız Sayın Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu tarafından Teşekkür plaketi takdim edildi.