Fakültemizi Onurlandıran Teşekkür Belgesi.

Başlama Tarihi :   13.02.2019 Bitiş Tarihi :   31.05.2019

Üniversitemizin kuruluşunun 45. Yıldönümü onuruna Üniversite Rektörlüğümüz tarafından Sayın Valimiz Salih Ayhan ve İl Protokolünün de katılımı ile Üniversitemiz Kültür Merkezinde coşkulu bir program düzenlendi. Teşekkür Belgelerinin de taktim edildiği programda, Fakültemiz bünyesinde oluşturduğumuz “15 Temmuz Şehitleri Kliniğimiz” de gerçekleştirdiğimiz, Sivas İli Genelinde Şehit yakınları, Gazi ve Gazi yakınlarının tedavilerini başarı ile tamamlamış olmamızdan ve hassasiyetimizden ötürü Üniversitemiz tarafından Teşekkür belgesi ile onurlandırılmış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Tüm projelerimizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve sonuna kadar destekleyen başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibine şükranlarımızı sunarız. Bizler aldığımız dualar, aile olmamızın verdiği güç ile Devletimize duyduğumuz derin minnet duygusu ile Sivas’ ta ihtiyacı olan her vatandaşa ulaşmak ve ihtiyaçlarını karşılamak adına Sosyal Sorumluluk Projelerimizi gerçekleştirmeye azim ve gayretle devam ediyoruz. Gerek “15 Temmuz Şehitleri Kliniği’nin kurulmasında gerekse de yapılan Sosyal Sorumluluk Projelerinde desteklerini esirgemeyen Fakültemizin kıymetli hocaları ve personelimize şükranlarımızı sunuyoruz.