Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yavuz TÜRKAY şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerini tedavi gördükleri 15 Temmuz Şehitleri Kliniğinde ziyaret ettiler. Ailelerle öğlen yemeğinde bir araya geldiler.

Başlama Tarihi :   26.10.2016 Bitiş Tarihi :   26.11.2016

Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR ve Dekan Yardımcısı Sayın Yrd. Doç. Dr. Yavuz TÜRKAY şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerini tedavi gördükleri 15 Temmuz Şehitleri Kliniğinde ziyaret ettiler. Ailelerle öğlen yemeğinde bir araya gelen Prof. Dr. Şimşir, Diş Hekimliği Fakültesi yönetimine bu hassas yaklaşımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Alim YILDIZ ve Valimiz Sayın Davut GÜL olmak üzere projede emeği geçenlere teşekkür ettiler.