Telefon: 0 346 219 1235
Belgegeçer: 0 346 219 1237
 ? Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Tarafından Zara Anadolu Lisesinde Diş ve Ağız Taraması Yapıldı

Duyuru Başlangıç Tarihi : 21.01.2015 - Duyuru Bitiş Tarihi : 01.01.2016

Üniversitemiz Diş Hekimliği Kültür ve Sanat Kulübü öğrencileri tarafından Zara Anadolu Lisesi’nde toplam 350 öğrenciye diş taraması yapıldı.

Fakülte Endodonti Anabilimdalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Recai Zan başkanlığında gerçekleşen diş taraması etkinliğinde öğrencilere aynı zamanda ağız-diş sağlığı hakkında seminer verildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yrd. Doç. Dr. Zan, yapılan taramalar sonucu öğrencilerin yetersiz bilince sahip olduğunu ve bu bilinçle dişlerin çok erken yaşlarda kaybedilmiş olduğunu vurgulayarak, tüm öğrencileri diş tedavileri için velileriyle birlikte Diş Hekimliği Fakültesine davet etti.

Yrd. Doç. Dr. Zan ayrıca, etkinliğin bazı ilçe ve köylerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.