FAKÜLTEMİZDE TEDAVİ GÖRMEK İSTEYEN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRETİM ÜYELERİ, KENDİLERİ,EŞ VE ÇOCUKLARI İÇİN 31.10.2016 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE 2697 NOLU TELEFONUMUZU ARAYARAK RANDEVU ALABİLECEKLERDİR.
Duyuru Başlangıç Tarihi : 26.10.2016 - Duyuru Bitiş Tarihi : 26.10.2017

FAKÜLTEMİZDE TEDAVİ GÖRMEK İSTEYEN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRETİM ÜYELERİ,  KENDİLERİ,EŞ VE ÇOCUKLARI İÇİN 31.10.2016 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE 2697 NOLU TELEFONUMUZU ARAYARAK RANDEVU ALABİLECEKLERDİR.

DUYURULAR
"Ağaç Yaşken Eğilir" Projesi Kapsamında İl Genelinde ki Anaokullarında Ağız ve Diş Sağlığı eğitimleri ile taramalarına devam edilmektedir.
Fakültemiz temizlik personellerine hizmet içi eğitim verildi.
Fakültemizde bugün Hafik Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin diş tedavilerini gerçekleştirdik.
Yürüttüğümüz Projelerimiz dahilinde bugün Çetinkaya ilçesi Şehit Enes Koçak Ortaokulu ve Çetinkaya Anadolu Lisesi öğrencileri, Alacahan Ortaokulu öğrencileri ve Kangal Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin diş tedavilerini gerçekleştirdik.
Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Alim YILDIZ fakültemiz öğretim üyeleri ile bir araya geldi.
Ak Parti İl Başkanlığı Yönetimi Fakültemizi Ziyarette Bulundular.
Fakültemizi bu yıl kazanan öğrencilerimize “Beyaz Önlük Giyme Töreni” yapıldı.
ÜNİVERSİTEMİZ STRATEJİK PLANINDA BELİRTİLEN YEŞİL KAMPÜS PROJESİ KAPSAMINDA; FAKÜLTEMİZ BAHÇESİNDE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU.
Cumhuriyet Dental Journal dergimiz TUBİTAK/ULAKİLİM TR Dizinde Dizinlemeye Devam etmektedir.
2017-2018 1. DÖNEM DERS PROGRAMLARI
2017-2018 AKADEMİK TAKVİM