Fakültemizde Diş Hekimliğinde Enfeksiyonların Kontrolü Konulu Panel Düzenlendi.

Başlama Tarihi :   06.03.2020 Bitiş Tarihi :   08.05.2020

Fakültemiz Kalite Birimine bağlı Enfeksiyon kontrol komitesi tarafından "Diş Hekimliği'nde Enfeksiyonların Kontrolü" konulu panel düzenlendi. Panelde konuşmacı olarak katılan Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet BAKIR ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Filiz ŞAHİN tarafından Diş Hekimliğinde çapraz enfeksiyon başta olmak üzere birçok enfeksiyon risklerine karşı alınması gereken önlemler hakkında geniş kapsamlı bilgiler verildi. Akademik ve İdari personellerin katılımlarıyla gerçekleşen panel merak edilen soruların tartışılması ile sona erdi. Sunum sonunda konuşmacılara Teşekkür Belgesi takdim eden Dekanımız Sayın Prof. Dr. İhsan HUBBEZOĞLU katılımcılara fakültemiz bünyesinde enfeksiyon kontrolü konusuna ciddiyetle yaklaşılması ve gerekenlerin yapılması gerekliliği ile ilgili bir konuşma yaptı.