Diş Hekimliği Fakültesine Anlamlı Büyük Ödül.

Başlama Tarihi :   13.02.2020 Bitiş Tarihi :   30.05.2020

Üniversitemizin 46. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Rektörlüğümüzce düzenlenen tören coşkuyla kutlandı. Başta Sayın Valimiz Salih Ayhan bey olmak üzere tüm Protokol'ün hazır bulunduğu kutlama merasiminde Rektörlüğümüzün ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği başarılar ve önemli projeler ile Üniversitemiz bünyesinde her alanda yapılan örnek hizmetler ve yenilikler davetlilere sunularak Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Alim Yıldız tarafından detaylı bilgiler verildi.
Kutlama töreninde göreve geldiğimiz günden bugüne Sivas'ın her kurumuna ve insanına ulaşma misyonumuz ve hedefimize ulaşma yolunda hayata geçirdiğimiz Türkiye'de örnek olan projelerimizin manevi bir tatmini olarak, çalışmalarımızın gerçekleştirilmesinde bizlere her konuda büyük destek ve ilham veren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'ın bizleri onurlandırdığı "Hizmet Ödülü" plaketi Fakültemiz Dekanlığına layık görüldü. Bu meşakkatli yolda her noktada bizleri destekleyen yanımızda olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibine olmak üzere tüm fakülte akademik ve idari personellerimize Teşekkürlerimizi sunuyoruz.