Fakültemizde Göreve Başlayan Akademik Personellere Uyum Eğitimi Düzenlendi.

Başlama Tarihi :   11.02.2020 Bitiş Tarihi :   30.04.2020

Fakültemizde göreve yeni başlayan asistanlara Fakültemiz Kalite birimi tarafından uyum eğitimi verildi. Dekanımız Sayın Prof. Dr ihsan Hubbezoğlu ve Dekan yardımcımız Sayın Doç. Dr. Recai Zan'ın katılımlarıyla gerçekleşen eğitimde asistanlarımıza; Fakülte Tanıtımı ve Uyulması Gereken Kurallar, Özlük Hakları, Hasta-Çalışan Hakları, Beyaz, Mavi ve Kırmızı Kod Uygulamaları, El Hijyeni ve 5 Endikasyon, Eldiven Kullanımı ve El Antiseptiği, Atıkların Ayrıştırılması, Sterilizasyon, Dezenfeksiyon, Lümenli Aletler ve DAC Cihazı, Sağlık Taramaları, Kişisel Koruyucu Ekipmanlar, İzalasyon Önlemleri, Profilaksi,Biyopsi Takibi, Anammez ve Onam Formları, Delici Kesici Alet Yaralanmaları, İstenmeyen Olay Bildirimi, Bildirimi Zorunlu Hastalıklar, Klinik Genel Uyumu konuları ile ilgili geniş bir sunum yapıldı. Kaliteden sorumlu Dekan yardımcımız Doç. Dr. Recai Zan asistanlarımıza fakültenin kalite standartlarını üst basamaklara taşıdıklarını ve bunun idame ettirilmesi konusunda gereğinin yapılması noktasında hassasiyet gösterilmesini isteyerek kendilerine başarılı bir Uzmanlık Eğitim dönemi diledi.

Eğitimin sonunda asistanlarımıza fakültenin işleyişi ve beklentiler ile ilgili bir konuşma yapan Dekanımız kendilerine akademik yönde her türlü desteği sağlayarak her ihtiyaç duyduklarında kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.