Hasta-Hekim İletişim Teknikleri Eğitimi Düzenlendi.

Başlama Tarihi :   13.01.2020 Bitiş Tarihi :   21.04.2020

Fakültemiz kalite birimi tarafından akademik ve idari personellere yönelik "Hasta-Hekim iletişim Teknikleri" konulu konferans düzenlendi. Fakültemiz konferans salonunda Uzman klinik psikolog Aslıhan Er tarafından yapılan sunuma Diş hekimliği fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Recai Zan, Öğretim Üyelerimiz, Araştırma görevlilerimiz ile Kalite birimi sorumlusu Zuhal Şenel katıldı. Konferansın sonunda katılımcılara özel bir meditasyon uygulayan Aslıhan Er, Hekim-Hasta ilişkilerinde özellikle empati kurmanın öneminden bahsederek konuyla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun sonunda Dekanımız Sayın Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu değerli sunumlarından ötürü Uzm. Dr. Aslıhan Er'e Teşekkür belgesi takdim ettiler.