Dünya El Yıkama Günü Etkinliği Fakültemizde Düzenlendi.

Başlama Tarihi :   04.11.2019 Bitiş Tarihi :   02.03.2020

Fakültemiz Kalite birimine bağlı Enfeksiyon kontrol komitemiz tarafından Dünya El Yıkama günü dolayısıyla Fakültemiz bünyesinde kapsamlı bir faaliyet gerçekleştirildi. Bu kapsamda hastalarımıza, öğrencilerimize, hekimlerimize ve idari personellerimize  el yıkama ve dezenfeksiyon standartları ile kuralları anlatılarak el hijyejinin önemi konusunda bilgiler verildi. El yıkama kuralları standımıza başvuran hastalara uygulamalı olarak gösterilerek bu uygulamanın ev ve iş yerlerinde de devam ettirmeleri istendi. Dekanımız Sayın Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu ve Fakültemiz Kalite biriminden sorumlu Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Recai Zan tarafından yapılan ziyaret esnasında heyet yapılan sunumlar ve uygulamak hakkında bilgiler alarak anlamlı ve etkin proje için Fakülte Kalite birimini tebrik ettiler.