EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİMİ FAKÜLTEMİZDE TEDAVİ GÖREN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE GAZİ YAKINLARINA ZİYARETTE BULUNDULAR

Başlama Tarihi :   14.10.2016 Bitiş Tarihi :   14.11.2016

Valiliğimiz ve Rektörlüğümüz arasında yapılan protokol gereği Fakültemizde haftanın Salı ve Cuma günleri şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarına ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Ali AKSU ve Dekan Yardımcısı Sayın Yrd.Doç.Dr. Taner ÇİFCİ bugün tedavisi gerçekleşen şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ve Fakülte yönetimimiz ile öğlen yemeğinde bir araya geldiler.

Bu organizasyon dolayısıyla memenuniyetlerini dile getiren Prof.Dr.Ali AKSU emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür organizasyonların devamı için temennilerde bulundular.